Vinst mot Hammarby på bortaplan!

Innan avfärd till de flesta matcher i Svenska Futsalligan har man någon form av minne eller känsla av tidigare matcher. Vissa bortamatcher förknippas med positiva minnen av många mål, bra arenor, tuff bortapublik eller vad man nu kan känna.

Att åka till Hammarby och spela i Eriksdalshallen har för vårt gäng förknippats med tuffa, täta och tajta matcher. Alltid trevligt bemötande och bra arrangemang men ändå en gnagande känsla av att inte ha vunnit i denna arena någonsin… Detta är nu historia och nya minnen och känslor skapades den 22 oktober 2023. Detta var datumet då ett futsallag från Uddevalla äntligen stod som segrare på bortaplan mot Hammarby och oavsett vad man tycker om matchen, hur laget spelade och vad vi kunde gjort bättre åker vi från Stockholm med 3 poäng och det tar jag gärna alla dagar i veckan!

Nu är det inte många dagars vila för grabbarna innan det på onsdag blir derby, och extremt tidig seriefinal mot våra kombattanter från Skoftebyn. Båda lagen har inlett med 2 vinster varav Skoftebyn senast besegrar de två senaste svenska mästarna i form av Örebro SK.

Så kom till Agnebershallen och heja fram laget till 3 nya poäng, onsdag 25/10 klockan 19:00 blåser domare Kastriot Gerxhaliu med team i gång matchen och vi hoppas bli bjudna på show!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *