Storvinst mot AFC Eskilstuna

I lördags var det dags för grabbarna att åka upp till Eskilstuna för att möta tabellans nästjumbo AFC Eskilstuna som placerar sig på plats 11 av 12 lag med FC Real International bakom sig. Bussresan är dryg och det sätter sig i benen vilket man också tydligt kan se, speciellt inledningsvis av matchen och Uddevallaspelarna har svårt att få fart på spel och fötter och AFC tar också ledningen efter 4 spelade minuter. Kommentatorer i matchen var dock inne på att det var klasskillnad mellan dagens lag och det var väl egentligen bara en tidsfråga innan UFC skulle kvittera och även ta ledningen och svaret på den frågan var till matchminut 6 då Uddevalla var i ledning 2-1.

Matchen som helhet var väl ingen fantastisk futsalmatch även om vi tittare bjöds på en del riktigt snygga mål men skillnaden var för stor för att det skulle bli någon nerv och spänning och resultatet skrevs till slut till 14-3 i favör Uddevalla. Roligt att notera är att AFC är det lag som gjort näst flest mål på Uddevalla hittills i år endast slagna av Hammarby.

Hampus Furublad lyckades göra 5 mål, i övrigt har vi 8 olika målskyttar i matchen och det är skönt att många olika grabbar hittar nätet.

Nästa hemmamatch är redan imorgon tisdag då vi tar emot fjolårets silvermedaljörer IFK Göteborg i Agnebershallen klockan 19:00, varmt välkomna!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *