Vinst i senaste matchen!

Söndag 26/2 gästade Örebro FC Agnebergshallen. Det var 2 trupper som saknade flera ordinarie spelare och när jag pratade med lagledare Benny Gill innan matchen (som dagen till ära fyllde år) berättade han att han lovat truppen att bjuda på mat på vägen hem om de gav honom en seger i födelsedagspresent!

Trots att Uddevalla som sagt ställde upp med en tunn trupp var det ganska tydligt direkt från start att våra spelare har mer rutin överlag än de flesta spelarna i ÖFC, som mönstrade en väldigt ung trupp uppblandat med rutin i form av bland andra Senad Berisha och Philip Hjalmarsson.

Förutom en stund i mitten av första halvlek var det skillnad i tempo, fart och effektivitet. Dagens målskyttar för UFC var: Fredrik Söderqvist (3), Mido (2), Noraldin Azizi (2) och Any Montoya

I skrivande stund har vi en kvartett från vårt lag som är i Gävle för att förbereda sig inför morgondagens VM-kvalmatch. Denna kan ni följa på Cmore och från klubbens håll önskar vi Donat Gashi, Fredrik Söderqvist, Albert Hiseni och Noraldin Azizi stort lycka till i den återstående matchen som skall spelas innan vi lördag den 11/3 ställs mot IFK Göteborg på bortaplan i grundseriens näst sista match. Nästa hemmamatch är den 19/3 då vi tar emot FC Rosengård innan det är dags för kvartsfinaler.

Varmt välkomna till Agnebergshallen för att stötta laget

Snabbanslutning