Klar seger i första kvartsfinalen!

Klar seger i första kvartsfinalen!

Fredag 24/3 var det uppdukat för fest i Agnebergshallen när årets första kvartsfinal mellan Uddevalla Futsal Club och Skoftebyns IF gick av stapeln. Nytt för i år är att kvartsfinaler och semifinaler spelas i bäst av tre matcher mot föregående års upplägg där det är dubbelmöte där man räknat målskillnad om lagen vann var sin match.

Lite synd att årets upplägg är annorlunda om man ser med Uddevalla-ögon då vi fick en drömstart på slutspelet. Redan efter 11 sekunder i matchens första anfall kunde Mido springa ifrån sin försvarare och sätta ett distinkt skott mellan benen på skoftebyns målvakt för kvällen, Victor Jansson. Man behöver inte vara partisk för att tycka att denna kväll var Uddevalla klart numret större än Skoftebyn och sifforna skrevs till slut 8-2 efter 2 mål av Albert Hiseni, 2 av Fredrik Söderqvist, 2 av Donat Gashi och 1 av Granit Berisha.

Returmötet spelas torsdag 30/3 i Arena Älvhögsborg och vi hoppas på supporterstöd även då. Skulle det krävas en tredje, och direkt avgörande match, spelas den onsdag 5/4 i Agnebershallen.

Snabbanslutning