Förlust för herrarna mot ÖSK och vinst för damerna mot Munkedal

Helgens första match för vår förening innebar tuffast tänkbart motstånd då regerande mästarna Örebro SK gästade Agnebershallen för en tidig seriefinal. Båda lag mönstrade ett mycket starkt manskap och tempot var mycket högt från första minut. ÖSK förde matchen och tog också ledningen med både 1-0 och utökade till 2-0. UFC reducerade innan paus till 1-2 genom Donat Gashi och ett visst hopp tändes.

Tyvärr var ÖSK ett nummer för stort denna kväll och slutsiffrorna skrev slutligen till 2-5 och årets andra förlust var ett faktum. Vi gratulerar ÖSK till en mycket väl genomförd match och hoppas få revansch på bortaplan i returmötet efter nyår. Vi laddar om inför nästa hemmamatch som är 26/12 mot IFK Göteborg och då hoppas vi på fulla läktare och att ni alla kommer ner och lyfter våra killar till 3 nya poäng!

På söndag var det dags för vårt damlag som startat säsongen på ett ypperligt sätt med 2 segrar av 2 möjliga. Munkedal körde de ca: 2 milen till Agnebershallen med förhoppning om att bryta vår segersvit. Matchen inleddes mycket jämt och stod och vägde. Då klev Blenora Avdijaj fram med 2 snabba mål i den 6:e spelminuten. Munkedal reducerade till 1-2 innan UFC kunde rinna ifrån och slutresultatet skrevs slutligen till 6-3. Övriga målskyttar för UFC var Linnea Noord, Zafina Rahime Gashi, ytterligare 1 mål av Blenora och sista målet gjordes av Jonna Johansson. Mycket stark seger och nästa match för laget är borta mot Eds FF 15/1-2023.