Dubbla vinster i helgen!

Våra herrar står för en mycket imponerande insats i matchen mot gästande Borås AIK. På förhand var detta en match mellan två lag med bra formkurva och vi vet sedan tidigare matcher att Borås är ett skickligt lag som spelar offensiv futsal och som består av en trupp innehållandes många landslagsspelare. Borås tar också tidigt ledningen genom ett mycket vackert mål av Mehmed Dresevic men därefter tar Uddevalla Futsal över fullständigt!

Siffrorna skrivs till slut till hela 14-4! Vi får en femmålsskytt i form av Noraldin Azzizi, en fyramålsskytt genom Wiliam Dresch och ett hattrick av Donat Gashi. De sista två målen är signerade Fredrik Söderqvist som med sitt 12-3 mål kanske redan gjort årets mål i SFL?

Även våra duktiga damer går segrande ur söndagens hemmamatch som spelades direkt efter herrarnas match var avgjord. Åsebro stod åter en gång för motståndet och matchen blev jämnare än den match som spelades i senast men Uddevalla kunde ändå kontrollerat vinna dagens drabbning med 6-2. Målskyttar för Uddevalla är Lina Hansson (2), Jonna Johansson (2), Hanna Claesson samt Linnea Nord.

Nästa hemmamatch för herrarna är lördagen 17/12 då vi tar emot regerande mästarna Örebro SK och damerna tar emot Munkedals IF söndagen den 18/12.

Hoppas ni kommer och hejar fram och stöttar våra lag till nya segrar!