Dramatik när vi kryssar mot Örebro SK

Toppmötet på bortaplan mot Örebro SK slutar 2-2. I inledningen av matchen tillåts ÖSK äga mycket boll och de tar också rättvist ledningen med 1-0 innan Albert Hiseni kontrar in kvitteringen. 1-1 står sig till paus och i den andra halvleken så är det inledningsvis vi som tar tag i taktpinnen. Efter ett långt utkast från Filip Skarin nicklobbar Donat Gashi in vårt ledningsmål.

Med tre minuter kvar kvitterar ÖSK och minuten efter det blir händelserik. Först drar Albert Hiseni på sig sitt andra gula kort och får rött kort. Det innebär att med 2:47 kvar av matchen ska vi spela med en spelare mindre i två minuter eller tills ÖSK gör mål. Och som om inte det vore nog. 14 sekunder efter Alberts utvisning får Fredrik Söderqvist också sitt andra gula kort. Vi ställdes två mot fyra med ungefär två och en halv minut kvar. Bröderna Granit och Mergim Berisha tillsammans med Filip Skarin i målet gör en heroisk insats under det numerära underläget och vi klarar av att hålla ÖSK borta från målet.

Sett till hur matchen utvecklade sig åker vi hem från Örebro med en poäng men ändå en väldigt god känsla i kroppen. Vi är dessutom fortfarande obesegrade.

Mot Borås AIK på torsdag får vi tyvärr klara oss utan både Albert Hiseni och Fredrik Söderqvist som i och med de röda korten är avstängda.