Välkommen hem, Donat!

IFK Uddevalla Futsal bekräftar idag att vi välkomnar Donat Gashi hem igen. Efter en säsong i AFC Eskilstuna kommer vi återigen få njuta av Donats offensiva kvaliteter i Sveriges vackraste matchtröja.

– Det kommer bli ett mycket spännande år. Alla lag i SFL blir bättre och bättre så det är upp till bevis för både mig och Uddevalla Futsal. Vi är ett lag som ska ligga i toppen men det kommer såklart gälla att vi bevisar det. Jag tror på ett tufft och spännande år, säger Donat.

Efter att ha öst in mål för Uddevalla (20 mål på 26 matcher) under säsongen 2019/20 och gjort 13 mål på 18 matcher för Eskilstuna är det inte bara vi runtom planen som har höga förväntningar på Donat.

– Jag vill i första hand hjälpa laget så mycket som möjligt. Sen vill jag givetvis ligga i toppen av poängligen genom att göra mycket mål och assist.

Angelo Vega, huvudtränare, om årets första nyförvärv:

– Det är otroligt roligt att Donat är tillbaka där han hör hemma. Jag ville ha honom i laget för jag vet att det blir poäng. En dröm är ju att han blir lika viktig som sist han spelade i Uddevalla. I Donat får vi en väldigt rutinerad spelare och jag här helt säker på att han kommer bidra till att hela laget lyfter sig.