Stöd futsalen – Bli medlem

Som nystartad egen förening så står vi just nu på en ganska klen ekonomisk grund till att börja med. Lägg därtill pandemin som försvårar möjligheten att hitta samarbetspartners och som även ser ut att ställa till det gällande mängden publik vi kommer att få ha på matcherna. Därför är vi tacksamma för det ekonomiska stöd vi kan få och vill således ge er möjligheten att vara med och bidra till att vi får en så bra start som möjligt.

Ni kan hjälpa oss på olika sätt. Vill ni ge ett bidrag kan ni göra det via bankgiro (5524-3935) eller Swish (123 6313738).

Vill ni bidra genom att bli medlem i föreningen så kan höra av er via mejl (info@ifkuddevallafutsal.se) eller via meddelande-knappen och uppge namn, e-post och personnummer så kommer vi att skicka ut en faktura. Som medlem kommer du att få möjlighet till förtur till biljetter under hösten/vintern i och med att det kommer att finnas fortsatta restriktioner kring hur många vi kommer få ta in i Agnebergshallen på våra matcher.

Medlemsavgiften ligger på 500 kronor, med följande undantag:
0-15 år: 200 kronor
64 år och uppåt: 200 kronor
Familj (två vuxna och max fyra barn upp t o m 15 år): 1000 kr

Klicka här för att fylla i formuläret eller maila namn, personnummer och e-post för samtliga som önskar bli medlem till medlem@ifkuddevallafutsal.se.

Lämna en kommentar