Seger och hattrick mot Borås AIK

Granit Berisha stod för ett hattrick i bortamatchen mot Borås AIK och var en starkt bidragande faktor till att vi kunde lämna Borås med tre poäng efter en magisk vändning.

Younes Raisi gav oss ledningen i matchen och han kvitterade även till 2-2 i den första halvleken men det var ändå Borås som ledde med 3-2 efter första efter ett sent ledningsmål.

I den andra halvleken går BAIK ifrån till 5-2 innan vi får ordning på spelet. Idris Abdi gör säsongsdebut mot Borås och det är han som gör första reduceringsmålet innan Granit Berisha klämmer in två mål och ser till så att det är kvitterat. Ledningsmålet från Donat Gashi är en riktigt läckerbit då han först tar sig förbi sin försvarare innan han lobbar bollen över målvakten. Granits hattrick sätter han i öppet mål från eget straffområde. Borås får sen in en reducering men segern känns aldrig riktigt hotad i slutet.

Nu väntar två lediga helger innan den tredje raka bortamatchen ska spelas och det är andra gången på kort tid som vi åker till Örebro. Den här gången möter vi Örebro FC.