Säsongen är över

Efter en sanslös krigarinsats mot Hammarby på bortaplan förlorade vi till slut efter straffar. Med ett flertal spelare sjuka och skadade åkte vi till Stockholm med decimerat manskap där Fredrik Söderqvist, Younes Raisi och Nadim Raisi (plus målvakten Filip Skarin) slet på i 50 minuter i rad och svarade också för de tre målen vi gjorde och som var nära att ta oss till final. Younes sköt fram oss i totalledning mer 53 sekunder kvar, men med bara 25 sekunder kvar kunde Hammarby kvittera och ta matchen till en mållös förlängning innan Hammarby vann straffläggningen.

Att förlora så snöpligt är förstås tungt, men samtidigt ska vi vara väldigt stolta över säsongen vi har gjort. Att vi är så nära ännu en final trots att vi genom hela säsongen krigat på med kort om folk både på och utanför planen är en starkare bedrift än folk nog förstår.

Vi vill därför passa på att tacka alla spelare och ledare som både ställt upp och krigat som dårar under säsongen. Tacka de spelare och ledare som ställt upp och hoppat in när vi behövt hjälp. Tacka de som ställt upp på kort om manskap utanför planen under säsongen. Ni har varit oumbärliga för att vi skulle klara av att ta oss igenom den här säsongen. Vi vill rikta ett extra tack till Håkan Sjöholm som ställt upp vid de flesta matcher under säsongen men som nu flyttat till Umeå för att leva pensionärsliv.Du kommer inte gå att ersätta.

I övrigt önskar vi såklart Hammarby lycka till i finalen nästa helg.

Lämna en kommentar