Nora förlänger kontraktet

Nu börjar bygget av laget inför säsongen 2021/22 i SFL. Först ut att förlänga kontraktet är Noraldin Azizi som under säsongen stod för 7 mål på sina 22 matcher och utöver det blev uttagen i det svenska landslaget.
– Det ska bli väldigt intressant inför kommande säsong. Nu har jag ett års erfarenhet från SFL och det har gått över förväntan. Jag är motiverad och önskar att vi gör en ännu bättre säsong, säger Nora som såklart även har lite egna mål att uppfylla med säsongen som kommer.
– Mina personliga mål är nog att bli taktiskt mycket smartare och vinna SM-guld. Det är något jag kommer kämpa för varje år. Jag hoppas även att jag gör min första landskamp för Sverige inom en snar framtid.

Martin Smedberg i sportgruppen om Nora:

– Om futsalen hade haft pris för årets genombrott/nykomling så hade Nora lätt vunnit det priset. Fantastisk spelare både på plan och utanför. En stark målfarlig pivot/anfallare som andas professionalism. Belönades efter sin starka säsong med plats i landslaget och jag är säker på att han kommer kunna ytterligare fler steg i sin utveckling och fortsätta sin resa i landslaget. Många ungdomar i Uddevalla har säkert redan Nora som idol och han är en fantastik förebild för hela föreningen. Vi är jätteglada att han vill fortsätta sin resa med oss och vem vet egentligen hur långt Nora kan gå inom Futsalen.