Jahid och Wahid Jawid förstärker närmaste tiden

Redan förra söndagen debuterade Jahid Jawid och Wahid Jawid för IFK Uddevalla Futsal i bortamatchen mot AFC Eskilstuna (5-5).
Vi kan nu meddela att duon kommer att spela för klubben framöver. Hur länge är däremot inte klart ännu, utan beror på om serierna under SFL kommer igång eller inte.

De två bröderna tillhör egentligenBoras City, en nystartad klubb som ska försöka klättra uppåt i seriesystemet och som den här säsongen är inplanerade att spela i division 3. Men det är oklart när – eller ens om – deras seriespel drar igång.
Det enda som är klart just nu är att deras seriespel inte kommer att dra igång innan årsskiftet, vilket innebär att Jawid-bröderna kommer spela med oss åtminstone året ut.

Bröderna har tidigare gedigen erfarenhet av SFL-spel med Borås AIK, där de spelat de senaste säsongerna. Jahid, som sköt två mål i debutmatchen för IFK, hade flest assist (23) i hela SFL förra säsongen och gjorde dessutom tolv mål på sina 20 matcher.
Wahid gjorde tio mål och tio assist.

– Det är två spelare som vi kommer få nytta av under ett tätt matchande i december. Jahid är en fantastisk offensiv spelare med ett spelsinne som få om ens någon i SFL kan mäta sig med. I Wahid får vi in en stark vänsterfot till och med sin skottvillighet blir han ett viktigt hot. Vi kommer spela sex matcher mellan 29 november och 27 december och har en del småskavanker i truppen, så det har varit viktigt för oss att stärka upp truppen lite, säger IFK Uddevalla Futsals ordförande Robert Pettersson.

Lämna en kommentar