IFK utslaget efter drama mot Strängnäs

IFK Uddevalla Futsal är utslagna ur SM-slutspelet redan i kvartsfinal. Efter en högdramatisk andra kvartsfinal mot Strängnäs blev det till slut 7-7, vilket innebar att Strängnäs gick vidare med 10-9 totalt.
IFK hade en usel start på matchen och hamnade i underläge med 0-3 tidigt. Man hämtade upp till 2-3 innan man återigen rasade ihop och var till slut i underläge med 3-6 innan matchen vände totalt via fyra raka IFK-mål som ledde fram till att det var likaläge i totalen och förlängning stod för dörren när Alagie Sosseh avgjorde med bara ett par minuter kvar.

Därmed är säsongen över för IFK Uddevalla Futsals del.

Farhan Yousofi var tvåmålsskytt i matchen och hade bud på ett par till via ytterligare kanonlägen. Jahid Jawid och Wahid Jawid gjorde var sina delikatessmål. Enmålsskyttar var även Granit Berisha, Fredrik Söderqvist och Idris Abdi.

IFK tackar därmed partners och den lilla publik vi fick ha under säsongen. Vi hoppas att nästa säsong blir en återgång till det normala igen och att vi återigen får ta in alla som vill komma och se på matcherna.