Granit Berisha förlänger kontraktet

Vi fortsätter att förlänga med viktiga kuggar inför kommande säsong i SFL. Granit Berisha är en riktigt fan- och kulturbärare och var given att förlänga kontraktet med.

– Granit är en klasspelare rakt genom, säger Angelo Vega till hemsidan. I Granit har vi en spelare med stor rutin och erfarenhet från inte bara SFL utan även landslaget. Om Granit tränar och verkligen vill är han en av Sveriges absolut bästa futsalspelare.

Granit Berisha om kommande säsong

– Eftersom man börjar lätta på restriktionerna nu så längtar jag verkligen efter att få spela inför våra fantastiska fans och publik igen. Jag tror verkligen att denna säsongen kommer bli något speciellt. Mina personliga mål är såklart att först och främst ta laget till slutspel där vi hör hemma. Därefter får vi se vilka mål vi vill nå. Självklart vill jag och det tror jag hela laget också vill, vinna ett nytt SM-GULD men slutspel måste vara prio ett, säger Granit.