Filip Skarin klar för kommande säsong

Vi är mycket glada över att kunna presentera ytterligare en kontraktsförlängning. Vår landslagsmeriterade målvakt väljer att fortsätta sin utveckling tillsammans med oss.

– Jag hoppas givetvis på ett slutspel även kommande säsong, säger Filip. Magkänslan säger att det kommer vara riktigt jämt i år och vi får hoppas att vi kan köra fullt ut från början och kan hålla oss i toppen hela säsongen.

Landslagsmeriterade Filip hoppas vet vad han önskar sig av kommande säsong.

– För min egen del hoppas jag på ett år med stor utveckling. Förra året vad ände ett helt okej år personligen men jag vet att jag kan utvecklas mer och ska jag sträva efter i år. Sen är det alltid roligt om jag skulle få visa upp mig på ett landslagsläger igen, avslutar Filip.

Vår huvudtränare Angelo Vega är mycket nöjd med att Filip förlänger sitt kontrakt.

– Det är väldigt skönt att en så viktig kugge som Filip har skrivit på nytt kontrakt. I honom har vi inte bara en av Sveriges bästa futsalmålvakter utan han är också en stor förebild för de yngre målvakterna.